Briga za desni pomoću zubne paste Parodontax | parodontax®
menu

ZUBNA PASTA PARODONTAX® POMAŽE ZAUSTAVITI KRVARENJE DESNI

ZUBNA PASTA PARODONTAX® POMAŽE ZAUSTAVITI KRVARENJE DESNI

Zdrave desni ne krvare, a ako vidite krv dok četkate zube ili ih čistite zubnim koncem, to bi moglo upućivati na bolest desni. Ako se ne liječi, problem bi se mogao pogoršati i dovesti do lošeg zadaha, crvenih i natečenih desni, povlačenja zubnog mesa, a s vremenom i gubitka zuba.

Zato je važno djelovati i liječiti krvarenje desni.

Zahvaljujući fizičkom uklanjanju naslaga bakterija duž gingivalne linije, zubna pasta parodontax® održava čvrstu barijeru između desni i zuba; tako je pasta četiri puta učinkovitija* u napadanju glavnog uzroka krvarenja desni od obične zubne paste.** Kad se upotrebljava dvaput dnevno, dokazano pomaže pri zaustavljanju i sprječavanju krvarenja desni.

*uklanja više plaka od obične paste za zube nakon profesionalnog čišćenja i uz četkanje dva puta dnevno.
**ova tvrdnja ne odnosi se na parodontax® Whitening.

Zahvaljujući fizičkom uklanjanju naslaga bakterija duž gingivalne linije, zubna pasta parodontax® održava čvrstu barijeru između desni i zuba; tako je pasta četiri puta učinkovitija* u napadanju uzroka krvarenja desni od obične zubne paste**. Kad se upotrebljava dvaput dnevno, dokazano pomaže pri zaustavljanju i sprječavanju krvarenja desni.

*uklanja više plaka od obične paste za zube nakon profesionalnog čišćenja i uz četkanje dva puta dnevno.
**ova tvrdnja ne odnosi se na parodontax® Whitening.

Zubne paste parodontax® Fluoride, Extra Fresh i Whitening sadrže 1400 ppm fluorida, a zubna pasta parodontax® Ultra Clean 1450 ppm fluorida radi sprječavanja kvarenja zuba. Također sadrže natrijev hidrogenkarbonat radi uklanjanja plaka i održavanja čistoće usta, kao i mješavinu biljnih ekstrakata koji joj daju jedinstveni okus. Potrebno je neko vrijeme da se naviknete na okus, no većini se ljudi uskoro sviđa kao i obična pasta i vole osjećaj svježine koji im pruža. Ako se rabi svaki dan, održava vaše desni zdravima, zube jakima, a dah svježim.

Zubna pasta parodontax® dostupna je u pet varijanti uključujući klasičnu bez fluora, dnevnu pastu s fluorom, Extra Fresh, Whitening i Ultra clean, tako da možete odabrati najbolju varijantu za sebe.
Neka vašu oralnu higijenu upotpune parodontax® Daily Mouthwash i četkica za zube parodontax®.

parodontax® FLUORIDE
parodontax® Fluoride je dnevna zubna pasta, posebno formulirana kako bi zaustavila i spriječila krvarenje desni, očuvala zdravlje desni te održala zube jakima, a dah svježim.

parodontax® Ultra Clean
paradontax® Ultra Clean uklanja bakterije koje uzrokuju krvarenje desni i tako čuva zdravlje desni te održava zube jakima, a vaša usta posebno čistima i svježima.

parodontax® Whitening
parodontax® Whitening nježno čisti mrlje s vaših zuba i pomaže u očuvanju njihove prirodne bjeline, a pomaže i pri zaustavljanju i sprječavanju krvarenja desni.

parodontax® Extra Fresh
parodontax® Extra Fresh pomaže pri zaustavljanju i sprječavanju krvarenja desni te satima održava vaša usta svježima.

parodontax® CLASSIC
parodontax® Classic ne sadržava fluor, ali ipak pomaže u uklanjanju bakterija koje uzrokuju krvarenje desni te čuva zdravlje desni i daje vam svjež dah.

parodontax® COMPLETE PROTECTION
Nova zubna pasta parodontax® Complete Protection daje više od obične paste za zube. Ona kombinira stručnost napredne paste za desni sa svime što inače trebate od zubne paste kako bi pomogla u očuvanju čvrstoće vaših zuba, dajući vam 8 prednosti za zdravije desni i jače zube.

parodontax® HERBAL FRESH
parodontax HERBAL FRESH zubna pasta sadrži mineralnu sol i klinički dokazano pomaže pri zaustavljanju i sprječavanju krvarenja desni tako što uklanja nakupljeni bakterijski plak - glavni uzrok krvarenja desni, s ciljem postizanja zdravijih desni i jačih zuba. Također sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta đumbira, eukaliptusa i mente za osjećaj čistoće, svježine i okusa bilja. parodontax HERBAL FRESH prepručuje se za svakodnevnu uporabu jer sadrži fluorid koji pomaže jačanju zuba.

Upute za uporabu:
Perite zube dva do tri puta dnevno, svedite gutanje na najmanju mjeru i ispljunite. Ako dođe do nadraživanja, prestanite upotrebljavati proizvod. Nije prikladna za djecu mlađu od 12 godina. Čuvati izvan dohvata djece. Ako koristite parodontax® Classic varijantu (koja ne sadrži fluorid), posavjetujte se sa svojim stomatologom o dužem korištenju ove varijante.